0 Váš košík
0 produkty v košíku
0 Kč
0 Kč s DPH

Nože na ryby a filety

Zobrazit filtrování

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 21 cm

Katalogové číslo: 401030301113
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
záruka 12 měsíců

Nůž filetovací - 210 mm, černý

Katalogové číslo: 401030301319
Výrobce: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle...
záruka 12 měsíců

Nůž filetovací se škrabkou - 150 mm

Katalogové číslo: 401030301975
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž se škrabkou GIESSER z kvalitního materiálu pro efektivní opracování ryb. Ergonomický tvar rukojeti umožňuje pohodlný úchop a...
záruka 12 měsíců

Filetovací nůž - 180 mm

Katalogové číslo: 401030303595
Výrobce: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 18 cm Pružná čepel. ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované...
záruka 12 měsíců

Nůž na lososa - 31 cm, černý

Katalogové číslo: 401030304111
Výrobce: Giesser
Nůž na lososa GIESSER z vakuově kalené chrom-molybdenové oceli, která dosahuje tvrdosti 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel...
záruka 12 měsíců

Filetovací nůž BestCut - 180 mm

Katalogové číslo: 401030304941
Výrobce: Giesser
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb. Délka ostří: 180 mm ČEPEL nože vyrobena z jednoho kusu kované oceli. Obzvláště...
záruka 12 měsíců

Nůž filetovací na ryby G 2285 - 18 cm

Katalogové číslo: 401030300402
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž na ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
záruka 12 měsíců

Nůž filetovací na ryby G 2275 - 18

Katalogové číslo: 401030301188
Výrobce: Giesser
Filetovací nůž an ryby GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění...
záruka 12 měsíců